Noutăţi
30.10.2014

Wincor Nixdorf – Regional Partner Summit Europe 2015

Şedinţa anuală a partenerilor Wincor Nixdorf – Regional Partner Summit Europe.

La summit-ul anual al partenerilor Wincor Nixdorf la Praga, companiei DAAC System Integrator i-a fost înmînat premiul pentru rezultate deosebite în anul 2014: împlinirea triplă a planurilor de vînzări în Republica Moldova.

«Anul acesta a fost unul deosebit pentru noi. Datorită experienţei bogate şi colaborării active cu liderii mondiali în domeniul tehnologiilor bancare, noi am sporit considerabil indicatorii vînzărilor. Mai mult, în anul 2014, pentru prima dată am realizat livrarea bancomatelor de tipul Cash In şi deja la sfîrşitul anului livrările bancomatelor de acest tip au atins 30%. Aş vrea, de asemenea, să menţionez că, împreună cu partenerii noştri Wincor Nixdorf şi BS/2 noi acordăm atenţie sporită dezvoltării serviciilor self-service şi deservirii lor calitative», a spus Alexander Savinov, şeful departamentului vînzări, responsabil pentru dezvoltarea soluţiilor bancare DAAC System Integrator.

«În anul 2014 s-a observat o trecere nu numai cantitativă, dar şi calitativă la echipamentul bancar pe teritoriul Republicii Moldova. Tinzînd să ofere servicii noi, băncile au început să implementeze servicii noi în bancomate. Începînd livrările bancomatelor Cash-In, sîntem siguri că, funcţionalităţile, pe care le oferă, se vor extinde rapid. Sînt bucuros că compania noastră a fost pregătită pentru aceste proiecte şi am realizat planurile de investiţii, începute în anul 2008», a spus Vitalii Solomaha, director vînzări DAAC System Integrator.

Regional Partner Summit Europe a adunat mai mult de 150 de parteneri Wincor Nixdorf din 30 de ţări.

Participanţii la summit au avut o posibilitate exclusivă de a afla despre noutăţile sectorului bancar şi ale comerţului cu amănuntul, de a discuta despre rezultatele activităţii, de a împărtăşi experienţa şi de a se simţi parte a acestei echipe enorme.