Noutăţi
01.06.2016

Serviciul eRaportare, elaborat şi implementat de DAAC System Integrator, a fost inclus în Baza de date a bunelor practici a Asociaţiei Internaţionale pentru Securitate Socială (ISSA)

În cadrul Forumului regional de securitate socială pentru Europa, care a avut loc la 18 aprilie la Stockholm, serviciul eRaportare, elaborat de DAAC System Integrator pentru Casa Naţională de Asigurări Sociale (CNAS), a fost inclus în Baza de date a bunelor practici a Asociaţiei Internaţionale pentru Securitate Socială (ISSA).

eRaportare fost menţionat la capitolul inovaţii în domeniul bunelor practici, în contextul aportului adus la promovarea şi susţinerea raportării electronice implementate – SIA „e-Reporting” http://www.integrator.md/md/proiecte/solutia-integrata-e-reporting/. Mai mult decât atât, serviciul a fost inclus în baza de date ca una din bunele practici în domeniul securităţii sociale.

Serviciul public de raportare electronică, din cadrul Centrului de Guvernare Electronică, a fost elaborat de DAAC System Integrator cu suportul proiectului USAID|BIZTAR şi este destinat agenţilor economici, care au posibilitatea de a prezenta rapoartele anuale şi trimestriale prin intermediul portalului unic http://www.raportare.md.           

Cu susţinerea proiectului USAID|BRITE, serviciul a fost completat cu 21 de rapoarte suplimentare pentru Biroul National de Statistica.