Noutăţi
10.06.2016

Сompania DAAC System Integrator cu susţinerea Dell, APC şi OKI a organizat conferinţa „Ride the wave and seize the opportunity of IT”

Pe data de 27 mai compania DAAC System Integrator cu susţinerea partenerilor mondiali Dell, APC si OKI a organizat conferinţa „Ride the wave and seize the opportunity of IT”, care a avut loc în incita Complexului „Fisher Club”.

La conferinţă au participat peste 40 de reprezentanţi din sectorul public, organizaţii internaţionale, bănci, companii de telecomunicaţii si alte întreprinderi comerciale.

Milan Martinovic, inginer de vânzări Dell în Sud-Estul Europei a prezentat soluţii noi în domeniu virtualizării centrelor de date. Aceste soluţii permit organizaţiilor să-şi îmbunătăţească securitatea datelor, să optimizeze utilizare resurselor IT şi să-şi implementeze politica BYOD.

Reprezentanţi ai companiei OKI, Anatolii Kriukov si Aleksei Degtiariov la rândul său au prezentat soluţii specializate pentru optimizarea infrastructurii de imprimare şi procesarea documentelor în organizaţiile şi întreprinderile moderne.

Speakerul companiei APC, Eduard Bodor, vorbind despre noutăţile pieţei de micro centre de date a menţionat tendinţele principale de stocare şi prelucrare a datelor în diferite sectoare economice. Eduard Bodor de asemenea a prezentat soluţiile actuale de micro centre de date elaborate de
Schneider Electric. La sfârşitul prezentării sale, Eduard Bodor a menţionat exemple practice a implementării micro centrelor de date „Schneider Electric” la Ministerul Sănătăţii din America de Sud, Centrul Regional de Sănătate «Mackenzie Health» din Canada şi într-o reţea de magazine de articole şi echipamente sportive din SUA.