Noutăţi
23.09.2014

Security day

DAAC System Integrator, împreună cu compania Check Point Software Technologies şi distribuitorul oficial al Check Point, compania RRC, au organizat pe data de 23 septembrie 2014 o conferinţă, în cadrul căreia au fost prezentate cele mai noi soluţii de securitate IT.

Inginerul principal al companiei DAAC System Integrator, Andrei Sorochin, a relatat despre noile servicii de testare a reţelelor de transmitere a datelor şi a resurselor web ale companiei cu privire la posibilitatea de penetrare. A fost prezentat în detaliu un exemplu practic de determinare a vulnerabilităţilor corespunzătoare şi au fost luate în considerare daunele potenţiale, asociate cu posibila exploatare a acestor vulnerabilităţi de către infractorii cibernetici.

De asemenea, la conferinţă au participat colaboratorii Centrului Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova, care au prezentat în discursul lor aspecte legale şi metodologice cu privire la protecţia datelor personale.

Temele conferinţei:

 1. Procesarea corectă a datelor personale.
  Sergiu Arsene, Consultant principal, Centrul Naţional pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova

 2. Realizările Check Point în 2014.
  Alexandr Ciubaruc, Manager regional, Check Point Software Technologies

 3. Protecţia contra ameninţărilor Check Point Threat Prevention.
  Dmitri Voroncov, Consultant pe securitate, Check Point SoftwareTechnologies

 4. Protecţia contra DDoS cu ajutorul Check Point DDoS Protector. Atacuri reale.
  Dmitri Voroncov, Consultant pe securitate, Check Point Software Technologies

 5. Soluţii pentru protecţia accesului de la distanţă la resursele corporative Check Point Mobile Access.
  Alexandr Rapp, Consultant pe securitate, Check Point Software Technologies

 6. Soluţiile Check Point pentru protecţia mediilor virtuale. Noutăţi+Roadmap.
  Dmitri Voroncov, Consultant pe securitate, Check Point Software Technologeis.

 7. Testarea la penetrare – metoda de evaluare a securităţii organizaţiei.
  Andrei Sorochin, Inginer pe securitate, DAAC System Integrator SRL

Formatul evenimentului presupunea o comunicare interactivă între speakeri şi auditoriu, astfel că după fiecare prezentare, participanţii la seminar au adresat întrebări speakerilor cu privire la subiectele, care îi interesau cel mai mult. Celor mai activi participanţi, organizatorii le-au înmânat premii.

La finalul conferinţei, echipa DAAC System Integrator a pregătit oaspeţilor săi un master-class neobişnuit în pregătirea bucatelor japoneze.

Conferinţa „Security Day” a fost încheiată într-o atmosferă foarte agreabilă.

Despre compania Check Point Software Technologies – lider mondial în domeniul asigurării securităţii Internet. Compania este unicul furnizor de mijloace complexe de protecţie a reţelelor, a datelor şi a punctelor finale ale reţelei, cu o structură unificată de gestiune. O astfel de abordare asigură clienţilor Check Point o protecţie sigură contra tuturor tipurilor de ameninţări, minimizează complexitatea şi costurile de proprietate a sistemului de securitate.