Noutăţi
08.06.2012

La 7 iunie, în hotelul „Le Meridien Moscow Country Club” din suburbia Moscovei a avut loc încă o conferinţă a prim-partenerilor Cisco.

La 7 iunie, în hotelul „Le Meridien Moscow Country Club” din suburbia Moscovei a avut loc încă o conferinţă a prim-partenerilor Cisco.
La 7 iunie, în hotelul „Le Meridien Moscow Country Club” din suburbia Moscovei a avut loc încă o conferinţă a prim-partenerilor Cisco. În cadrul acesteia conducătorul afacerii Cisco în ţările CSI şi Georgia, Pavel Betsis, a făcut publice numele celor mai buni prim-parteneri, în baza rezultatelor anului 2011. Acestea sunt 25 de companii din Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan, Republica Moldova, Federaţia Rusă, Turkmenistan, Uzbekistan şi Ucraina. Încă unei organizaţii i-a fost acordat premiul special „Cel mai bun distribuitor în opinia prim-partenerilor ruşi Cisco”.La categoria celui mai bun prim-partener Cisco în Moldova a câştigat compania DAAC System Integrator. Aceasta realizează proiecte importante pentru societăţile comerciale, operatorii de telecomunicaţii, structurile de stat şi în segmentul Enterprise (adică, pentru organizaţiile care numără peste o mie de locuri de muncă automatizate). Compania investeşte considerabil în îmbunătăţirea expertizei sale şi atragerea clienţilor. Anul trecut DAAC System Integrator a fost prima companie din Republica Moldova care a obţinut specializarea de Advanced Unified Computing Technology (nivel de specializare Advanced în domeniul soluţiilor Unified Computing).

De asemenea, merită remarcat faptul că acesta este unul dintre premiile prestigioase în domeniul IT, atribuit la 25 de categorii.Detalii despre eveniment şi nominalizaţi /www.cisco.com/web/RU/news/releases/txt/2012/061912d.html