Noutăţi
19.10.2011

În Moldova au fost prezentate ultimele soluţii în domeniul sistemelor de videoconferinţă

În Moldova au fost prezentate ultimele soluţii în domeniul sistemelor de videoconferinţă
Compania „DAAC System Integrator” (www.integrator.md), împreună cu compania „Polycom” şi partenerul regional din România „LASTING System”, au organizat conferinţa „Polycom Day”.

Pentru prima data pe piaţa Republicii Moldova, în cadrul unei conferinţe, au fost prezentate ultimele soluţii în domeniul sistemelor de videoconferinţă. Totodată, au fost demonstrate calităţile înalte şi posibilităţile funcţionale ale sistemelor ”Polycom” ce au fost implementate cu succes în diverse direcţii ale businessului modern, în sectorul administrativ, în instituţiile de învăţămînt şi medicină.

La acest seminar au participat reprezentanţi ai sectorului bancar şi administrativ, operatori de telefonie mobilă, întreprinderi energetice, reprezentanţi ai instituţiilor de învăţămînt si medicină.

„Sîntem bucuroşi să anunţăm că ”DAAC System Integrator” a devenit partener certificat al ”Polycom” în Republica Moldova şi credem că acest parteneriat va contribui la dezvoltarea pieţei unificate de comunicaţii video în Republica Moldova, iar utilizarea tehnologiilor noastre va spori eficienţa companiilor din Moldova”, a declarat managerul regional al companiei ”Polycom” pentru Ţările Baltice, Europa de Est şi Rusia, Chris Prowse.Pe lîngă discursurile prezentate, participanţii la conferinţă au avut posibilitatea de a testa în regim live una dintre sistemele de videoconferinţă prin intermediul unei legături directe cu reprezentanţii companiei ”LASTING System” din România. De asemenea, reprezentanţii ”Polycom” au demonstrat posibilităţile optimizării proceselor de business cu ajutorul soluţiilor Polycom. ”Polycom” este lider mondial în domeniul soluţiilor de comunicare şi de colaborare unificate, precum şi în domeniul soluţiilor de teleprezenţă, video şi audioconferinţe.