Noutăţi
02.03.2015

DAAC System Integrator – unicul centru autorizat de deservire a dispozitivelor Apple în Moldova

DAAC System Integrator – unicul Centru Autorizat de Deservire a dispozitivelor Apple în Moldova

Din 2011, compania DAAC System Integrator în cadrul Centrului Autorizat de Deservire oferă servicii profesionale de consultanţă, reparaţie şi configurare a produselor Apple. În cadrul IT service centrului activează experţi dedicaţi, care au fost instruiţi şi certificaţi conform standardelor Apple.

Datorită echipării moderne pentru diagnosticare rapidă, cadrelor specializate şi proceselor standardizate, Service Centrul Apple are o anuală capacitate de reparaţie de peste 2000 de echipamente. Servicii a Service Centrului includ reparaţia dispozitivelor iMac, MacBook, iPad, LCD Display şi iPhone. Timpul de diagnosticare nu depăşeşte o zi lucrătoare, iar datorită produselor software oferite de către Apple, putem garanta o precizie de 99%.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la Hotline 022 509 777.

Pentru a ne conforma tendinţelor, în anul 2014 a fost deschis noul IT Service Centru, care activează conform celor mai înalte standarde ale partenerilor globali. IT Service Centrul dispune de 40 de experţi de calificare înaltă, instruiţi pe toate continentele conform programelor vendorilor de top, de standuri pentru testarea echipamentelor şi a programelor software de ultimă generaţie, de laboratoare tehnice pentru simularea noilor soluţii în mediile informaţionale ale clienţilor noştri, de un inventar de piese de schimb în valoare de peste 300.000$ pentru a oferi cel mai înalt nivel de deservire (SLA), precum şi de 8 echipe mobile pentru deservirea clienţilor pe întreg teritoriul Moldovei.