Noutăţi
02.04.2015

DAAC System Integrator, împreună cu partenerii săi, propune soluţii inovatoare pe piaţa Moldovei

Pe data de 2 aprilie 2015, în cadrul complexului etno-cultural ”Vatra”, s-a desfăşurat conferinţa ”Soluţii pentru businessul viitorului: viitorul începe astăzi”, la care compania DAAC System Integrator, împreună cu partenerii săi DELL, APC şi OKI, a prezentat clienţilor săi tehnologii noi.

”Este un eveniment foarte important pentru compania noastră, pentru clienţii şi partenerii noştri, cărora le comunicăm despre noile tehnologii, pe care le aducem pe piaţă. La conferinţă sînt prezenţi reprezentanţii companiei DELL, cu care colaborăm deja de 20 de ani (din momentul creării companiei noastre), APC – producătoare de energie electrică solară, de asemenea, îi avem prezenţi pe partenerii de la OKI. Prezenţa lor la acest eveniment este importantă atît pentru noi şi piaţa noastră de desfacere, cît şi pentru clienţii noştri din diferite sectoare economice: reprezentanţi ai sectorului public, ai băncilor comerciale, BNM, organizaţii comerciale, companii de telecomunicaţii din Republica Moldova. În pofida crizei, ne străduim să aducem lumii noutăţi din domeniul IT, al tehnologiei, ne străduim să-i informăm şi să realizăm proiecte noi împreună cu ei”, a declarat directorul comercial al companiei DAAC System Integrator, Vitalii Solomaha.

Pe durata întregii conferinţe, partenerii companiei DAAC System Integrator şi-au prezentat tehnologiile de ultimă generaţie. Partenerii de la DELL şi-au informat clienţii despre noile realizări în producerea serverelor, a sistemului de păstrare a datelor şi alte tehnici inovaţionale. Cei de la APC au adus în faţa participanţilor la eveniment noi metode de obţinere a electricităţii solare, produse de protecţie a alimentării cu energie, precum şi surse de alimentare neîntreruptibilă trifazate (UPS). Reprezentanţii OKI au fost cei care au vorbit despre imprimantele monocromatice, color, mate, atît pentru imprimarea în oficii, cît şi pentru domenii specializate destul de restrînse precum imprimarea operativă, imprimarea pentru tipografii, dar şi pentru cele ce urmează să fie folosite în medicină.
„Cei mai mulţi dintre partenerii noştri ne vorbesc cum, datorită tehnologiilor lor, clienţii pot să-şi dezvolte infrastructura, să economisească bani, să reducă cheltuielile, ceea ce este foarte actual în anul curent, în timpul crizei”, a menţionat Vitalii Solomaha.

Pe lîngă programul informativ de care au avut parte cei prezenţi la conferinţă, aceştia s-au bucurat şi de un program cultural în stil medieval. Liga arcaşilor ”TEVTAR” a realizat o prezentare de modă şi un master-class al dansurilor medievale, de asemenea un master-class şi o competiţie la tragerea cu arcul. Cluburile istorice ”Sabia Moldovei” şi ”Londra” au realizat demonstraţii de lupte cu săbii şi armură. Asociaţia Cascadorilor din Moldova a realizat un master-class şi o competiţie de aruncare a cuţitelor. Conferinţa s-a sfîrşit cu o cină, atmosfera plăcută şi buna dispoziţie fiind garantată de către ansamblul muzical Kaiser Band.