Noutăţi
08.11.2011

DAAC SYSTEM INTEGRATOR şi-a lărgit competenţele Cisco.

DAAC SYSTEM INTEGRATOR şi-a lărgit competenţele Cisco.
Compania DAAC SYSTEM INTEGRATOR deja de mulţi ani colaborează cu corporaţia Cisco, şi vă aduce la cunoştinţă despre noua specializare cu privire la tehnologiile unificate de calcul « Advanced Unified Computing Technology Specialization».Specializarea obţinută confirmă profesionalismul companiei DAAC SYSTEM INTEGRATOR în domeniul creării soluţiilor de infrastructură, specializate pentru prelucrarea şi stocarea informaţiei în centre de date moderne pe baza tehnologiilor de server Cisco UCS. Astfel de soluţii permit unificarea resurselor de calcul, sistemelor de reţea, mijloacelor de stocare şi sistemelor de virtualizare într-un mediu unic energetic eficient, datorită acestui fapt se reduce costul şi complexitatea infrastructurii IT, sporeşte eficienţa de utilizare a activelor capitale, sporeşte flexibilitatea business-ului.

Partenerii companiei DAAC SYSTEM INTEGRATOR obţin suportul necesar pentru toate produsele din seria Cisco UCS, inclusiv servere seria-C şi servere seria-B.
Pînă în prezent, compania DAAC SYSTEM INTEGRATOR deţine specializările Advanced Security, Advanced Routing & Switching, Academy Network, etc., care  oferă posibilitatea companiei de a prezenta partenerilor săi un suport calitativ în proiectarea şi designul soluţiilor care au un grad sporit de complexitate.

Despre compania Cisco

Cisco – lider mondial în domeniul tehnologiilor de reţea, care schimbă posibilităţile de comunicare a factorului uman şi lucrului în echipă. Volumul de vînzări a companiei în anul 2011 a ajuns la  $43,2 mlrd. Informaţia cu privire la soluţii, tehnologii şi activitatea curentă a companiei este publicată pe site-ul www.cisco.ru şi www.cisco.com

Despre compania DAAC SYSTEM INTEGRATOR

DAAC SYSTEM INTEGRATOR – cea mai mare companie autohtonă, care activează în calitate de elaborator al produselor software şi integrator multiservice în domeniul Tehnologiilor Comunicaţionale şi Informaţionale.  Informaţia cu privire la soluţii, tehnologii şi activitatea curentă a companiei este publicată pe site-ul www.integrator.md