Noutăţi
20.09.2019

DAAC System Integrator a prezentat solutia inovativa “Winery Traceability System” la WineTech Moldova Conference 2019

DAAC System Integrator a prezentat solutia inovativa “Winery Traceability System” la WineTech Moldova Conference 2019
Pe data de 20 septembrie compania noastra a luat parte la evenimentul destinat Tehnologiilor în industria vinicolă WineTech Moldova Conference 2019.
Aceasta conferinţă a fost destinată Tehnologiilor în industria vinicolă şi a avut drept scop crearea unei platforme de analiză a tendinţelor şi strategiilor de digitalizare şi integrare a soluţiilor tehnologice în industria vinicolă locală.
DAAC SYSTEM INTEGRATOR a prezentat solutia inovativa “Winery Traceability System” dezvoltată în parteneriat cu producătrorul naţional recunoscut atît în Republica Moldova cît şi peste hotare compania Asconi SRL.
“Winery Traceability System” reprezintă un sistem informational dezvoltat în conformitate cu legislaţia naţională privind asigurare trasabilităţii produselor vitivinicole.
Implementarea “Winery Traceability System” a adus beneficii esenţiale partenerului nostrum atît în optimizarea proceselor de prelucrare a datelor şi elaborarea rapoartelor reglementate cît şi la luarea deciziilor privind asigurarea calităţii înalte a vinului produs de Asconi SRL.
Informaţia prezentată de colegii noştri a trezit un interes viu în rîndurile participanţilor la eveniment.
Urmatorul pas planificat pentru implementarea “Winery Traceability System” pe scară largă în Moldova şi în ţările vecine va fi înregistrarea derpturilor de autor şi lansarea platformei de pilotare cu accesul gratuit pentru producătorii autohtoni.