Noutăţi
16.10.2014

DAAC System Integrator este pregătită să implementeze proiecte în baza platformei 1C:ERP

Compania DAAC System Integrator a prezentat clienţilor săi noua platformă 1C:ERP. Reprezentanţii companiei au relatat despre paşii necesari pentru a trece de la aplicaţii separate destinate pentru automatizarea unor obiecte  de evidenţă (contabilitate, evidenţa cadrelor, operaţiuni comerciale şi de producţie) la o platformă unică integrată de clasa ERP, informează NOI.md.

„În ţară se înregistrează o dezvoltare dinamică a pieţei. Succesul unei companii este determinat de calitatea informaţiei şi viteza de luare a deciziilor. În activitatea lor întreprinderile deseori se confruntă cu probleme care necesită soluţii operative pentru a asigura dezvoltarea eficientă în continuare şi păstrarea competitivităţii. Pentru soluţionarea acestor probleme sistemele de automatizare a activităţii companiilor trebuie să fie în pas cu tehnologiile moderne, iar o soluţie în acest sens este platforma 1C:ERP”, a menţionat expertul de la PricewaterhouseCoopers Moldova Bogdan Gheorghiţă.

Directorul pentru proiecte de program din cadrul companiei DAAC System Integrator, Ivan Sîrbu, a explicat că platforma a fost prezentată, în primul rînd, pentru a atrage atenţia asupra acestui produs din partea conducătorilor întreprinderilor de producţie interesate de îmbunătăţirea şi optimizarea proceselor de gestionare în cadrul companiei.

Proiectul de implementare a sistemului integrat ERP, care uneşte toate modulele de evidenţă în baza unei singure platforme, este un proiect complex şi de multe ori este legat de schimbări esenţiale a proceselor de afaceri în cadrul întreprinderii, iar în unele cazuri şi de schimbarea structurii organizaţionale. La etapa actuală, compania DAAC System Integrator are ca sarcină informarea şi consultarea întreprinderilor în vederea implementării platformei de clasa ERP, ţinînd cont de scopurile strategice, situaţia curentă şi posibilităţilor acestora.

„Principalul avantaj al acestei platforme constă în aceea că, spre deosebire de sistemele similare occidentale, versiunea noastră este mai comodă şi pe înţelesul consumatorilor noştri. Acest produs a fost elaborat ţinîndu-se cont de mentalitatea noastră şi răspunde acelor exigenţe pe care le stabilesc conducătorii subalternilor”, a menţionat directorul Departamentului consulting al companiei DAAC System Integrator, Oleg Goriuc.

Sursa: Noi.md