Noutăţi
25.10.2012

Conferinţa “Virtualizare fără limite”

La data de 25 octombrie, în incinta conacului Purcari, a avut loc conferinţa “Virtualizare fără limite”, organizată de compania DAAC System Integrator împreună cu producătorii mondiali Cisco şi Citrix.

În prima parte a conferinţei, Oleg Konovalov - Territory Business Manager, CISCO Systems, a prezentat auditoriului soluţii noi în domeniul construirii cloud computing, produsele seriei Nexus pentru Centrele de Prelucrare a Datelor Virtualizate.

În partea a doua a conferinţei, reprezentantul Citrix a vorbit despre avantajele utilizării soluţiei comune noi Cisco Desktop Virtualization Solution cu componentul Citrix XenDesktop. După spusele lui Leonid Maizenberg - System Engineer, Citrix, combinarea tehnologiei comunicaţiilor unificate Cisco şi virtualizarea sistemelor desktop Citrix FlexCastTM şi HDXTM, permite clienţilor corporativi să îmbunătăţească eficienţa aplicaţiilor virtuale şi sistemelor desktop cu rezoluţie înaltă pentru toţi utilizatorii care la întreprindere. Această soluţie a permis elaborarea soluţiei mai economice, scalabile şi eficiente pentru hosting, securitate şi pentru optimizarea soluţiilor virtuale desktop şi aplicaţiilor.

În cadrul stendului organizat de DAAC System Integrator, participanţii conferinţei au avut posibilitatea de a face cunoştinţa şi de a testa în regim real funcţionalul Cisco Unified Computing System. În această prezentare, specialistul companiei Cisco a demonstrat interfeţele de gestiune a sistemului şi a prezentat exemplele de configurare a posibilităţilor.

La conferinţă, au participat reprezentanţii sectorului bancar şi guvernamental, operatorii de telefonie mobilă, întreprinderi energetice, reprezentanţi a instituţiilor medicale şi a instituţiilor de învăţământ.

Cisco – lider mondial în domeniul tehnologiilor de reţea, care schimba modul de comunicare, interconectare şi lucrul comun.Citrix Systems – elaborator mondial a soluţiilor pentru virtualizare, de creare a reţelelor de calculatoare şi de organizare a cloud computing.