Noutăţi
11.09.2012

Conferinţa “Symantec – securitatea informaţiei” soluţii performante în domeniul asigurarii securităţii şi stocarii datelor.

La data de 11 septembrie 2012, compania “DAAC System Integrator” în parteneriat cu “Symantec” au desfăşurat conferinţa dedicată soluţiilor din domeniul asigurării securităţii şi stocării datelor.
          
În prima parte a conferinţei, reprezentatul corporaţiei “Symantec” Alexey Dudnikov, a prezentat posibilităţile de securizare şi monitorizare a datelor de orice caracter prin intermediul soluţiilor “Symantec” şi anume DLP (Data Loss Prevention).

Partea a doua a conferinţei cu tematica tendinţele strategice «Symantec» în domeniul stocării datelor si anume: BackUp Exec, NetbackUp şi Symantec Enterprise Vault, toate fiind prezentate de către Vitalie Scacun, consultant tehnic regional al “Symantec” pentru statele CSI (Ucraina, Belarus, Georgia, Armenia şi Moldova).

Prezenţa specialiştilor «Symantec» a oferit participanţilor oportunitatea de a discuta cele mai actuale întrebări ce ţin de asigurarea securităţii şi stocării datelor în cadrul întreprinderilor, totodată a fost demonstrat, în timp real, aspectul funcţionalităţii tehnice a NetBackUp-ului.

Ţinând cont de faptul că evenimentul a fost programat pentru o zi întreagă, au fost prevăzute câteva pauze cu un program distractiv şi surprize plăcute precum: show cocktail cu degustare, master-class în bowling, dance show şi premierea celui mai activ participant în urma prezentărilor.

Evenimentul s-a sfârşit printr-un turneu de bowling, desfăşurat între echipele formate din participanţii conferinţei, care s-au luptat pentru a ocupa locul întâi şi pentru premiul rezervat pentru acesta.

De asemenea la finalul competiţiei a avut loс o tombola pentru premiul mare (iPad), concurs la care şi-au încercat norocul toţi participanţii.

În prezent compania DAAC System Integrator este unicul Silver partener Symantec în Moldova, acesta fiind cel mai înalt statut în Republică. Gratie acestui statut şi specializărilor actuale a liderului mondial în elaborarea tehnologiilor şi soluţiilor privind monitorizarea şi asigurarea securităţii informaţionale, compania DAAC System Integrator poate satisface necesităţile clienţilor săi, prezentând cele mai efective soluţii în acest domeniu.

Despre corporaţia «Symantec» - lider mondial în domeniul elaborării soluţiilor pentru asigurarea securităţii, stocării datelor şi gestionarea sistemelor, care ajută clienţii corporativi şi utilizatorii finali să garanteze protecţia şi managementul informaţiei.

DAAC System Integrator – cea mai mare companie autohtonă, care activează în calitate de elaborator al produselor software şi integrator multiservice în domeniul Tehnologiilor Comunicaţionale şi Informaţionale.