Noutăţi
07.11.2016

Companiile DAAC System Integrator şi Cisco au devenit organizatorii conferinţei "Cisco Day 2016"

Pe data de 3 noiembrie compania DAAC System Integrator împreună cu compania Cisco au organizat o conferinţă "Cisco Day 2016", la care au participat peste 50 de reprezentanţi din organizaţii principale ale Republicii Moldova.

În acest an, conferinţa a fost dedicată securităţii informaţionale şi tehnologiilor colaborării unificate. Igor Sukaylo a prezentat soluţii de la Cisco pentru conferinţe video, iar Volodymyr Ilibman a povestit ascultătorilor despre protecţia împotriva atacurilor direcţionate la sisteme informaţionale şi despre o nouă generaţie de soluţii pentru protecţia perimetrului întreprinderii.

De asemenea, o prezentare a fost făcută de Andrei Sorokin, inginerul-şef pentru securitatea informaţională a companiei DAAC System Integrator. Andrei Sorokin a făcut cunoştinţa publicului cu tendinţele de atacuri cibernetice şi tehnicii de inginerie socială. In prezentarea sa, Andrei a subliniat importanţa educaţiei angajaţilor în domeniul securităţii cibernetice, precum informarea şi instruirea personalului în acest domeniu poate reduce semnificativ riscul atacurilor cibernetice.

Partea informaţională a evenimentului a fost dodată cu o demo zonă, unde participanţii au avut ocazia de a testa funcţionalitatea echipamentelor Cisco pentru conferinţe video.

La finalul conferinţei invitaţii au avut posibilitatea de a continua discuţiile cu reprezentanţii Cisco într-o atmosferă neoficială.