Noutăţi
01.06.2011

Companiei a fost atribuit statutul APC Elite Data Center Partner.

Companiei a fost atribuit statutul APC Elite Data Center Partner.
Compania DAAC System Integrator şi-a ridicat statutul său pînă la nivelul APC Data Center Elite Partner. Acest statut de parteneriat al companiei APC by Schneider Electric, lider mondial pe piaţa sistemelor de alimentare electrică şi răcire, se acordă integratorilor, care au demonstrat rezultate semnificative şi profesionalism înalt în promovarea soluţiilor APC, destinate pentru crearea infrastructurii corporative TI.
Compania DAAC System Integrator a îndeplinit toate condiţiile pentru obţinerea  APC Elite DC Partner, şi anume:a realizat un şir de mari proiecte pentru crearea infrastructurii de încredere a Centrelor de Prelucrare a Datelor (CPD) pe baza soluţiilorAPC InfraStruXure, a organizat cursuri de instruire şi certificarea specialiştilor în toate programele necesare.
Acordarea statutului Elite Partner oferă companiei DAAC System Integrator accesul la astfel de instrumente APC, cum ar fi instruirea aprofundată a specialiştilor tehnicieni, configuratorul soluţiilor, organizarea activităţilor comune de marketing pentru clienţi, oferte speciale a preţurilor, susţinerea pre- şi postvînzare, precum şi noi oportunităţi în domeniul tehnico-informaţional de susţinere a proiectelor.
Clienţilor DAAC System Integrator, la rîndul său, li se vor propune cele mai optime condiţii pentru cooperarea la proiecte cu utilizarea soluţiilor avansate de infractructură АРС şi ajutor de calificare înaltă  în evaluarea necesităţilor şi alegerea configuraţiei soluţiilor în baza APC pentru nodurile switch a CPD mari, mici şi mijlocii, sisteme de păstrare, VoIP- şi echipament telecomunicaţional.