Noutăţi
27.10.2011

Compania Polycom a prezentat o aplicaţie pentru Tablet PC-uri.

Compania Polycom a prezentat o aplicaţie pentru Tablet PC-uri.
Providerul sistemelor pentru videoconferinţe Polycom , a  prezentat un software ce permite deţinătorilor Tablet PC  să participe la sesiunile de videoconferinţe.

Aplicaţia RealPresense Mobile este disponibilă pentru descărcarea gratuită în App Store şi Android Market.

Software-ul permite folosirea aplicaţiei cu funcţii asemănătoare ca şi în încăperile multimedia şi la calculatoarele personale. Aplicaţia  împarte ecranul pe segmente, care arată toţi participanţii conferinţei, de asemenea are posibilitatea de a vizualiza şi de a adăuga un video, prezentări Power Point, de a elimina si de a reactiva sunetul în timpul şedinţei, precum şi multe alte funcţii.

În plus, printr-un directoriu special, persoanele prezente, printr-o singură tastare pot adauga alţi participanţi la această conferinţă. RealPresence, a fost fondată în baza protocolului N. 323 şi SIP, ce permite compatibilitatea funcţională a diferitor dispozitive.

Compania Polycom este fondatorul organizaţiei Open Visual Communications Consortium, ce are ca scop conexiunea calitativă la reţelele diferitor provideri.  Compania are planuri ambiţioase si speră la o dezvoltare considerabilă pe piaţa videoconferinţelor.Potrivit analiştilor, în anul 2015,  în lume vor fi vîndute 320 milioane de Tablete, numărul total al acestora va atinge 900 milioane.