Noutăţi
23.12.2011

Compania «DAAC System Integrator» în comun cu companiile «VMware» şi «Symantec» au desfăşurat conferinţa «Ziua DVS».

Compania«DAAC System Integrator» împreună cu «VMware» şi «Symantec» au desfăşurat o conferinţă comună «Ziua DVS», consacrată soluţiilor din domeniul asigurării securităţii, stocării datelor şi virtualizarea cloud computing.

În prima parte a conferinţei au fost prezentate tendinţele strategice «Symantec» în domeniul asigurării securităţii informaţionale, stocării datelor şi gestionării de sistem. Vitalie Scacun, consultantul tehnic regional al Symantec pentru statele CSI (Ucraina, Belarus, Georgia, Armenia şi Moldova) a prezentat audienţei avantajele implimentării soluţiilor pentru backup şi arhivare pe exemple concrete BackUp Exec, NetbackUp  şi  Symantec Enterprise Vault, conducînd astfel la un interes sporit din partea audienţei.

În limitele conferinţei a fost remarcat faptul că soluţiile Symantec asigură protecţia oricăror aplicaţii pe orice tip de platforme. Soluţiile Symantec permit clienţilor să gestioneze datele nu numai la nivel de hardware, dar şi în medii virtuale inclusiv şi VMware. Utilizînd mijloacele Symantec de gestionare a stocării datelor şi disponibilităţii sporite, precum şi platforma de gestionare în mediile Vmware, clienţii pot cu siguranţă să virtualizeze aplicaţiile-business cheie cu suportul complet al accesibilităţii sporite, prin intermediul gestionării stocării datelor perfectate, optimizare puternică şi posibilitate de a reduce decalajul dintre mediul fizic şi cel virtual.

 

A doua parte a conferinţei a fost destinată soluţiilor «VMware», în special au fost prezentate noile posibilităţi ale platformeiVMware vSphere 5.0 (platforma de virtualizare pentru creare de cloud computing), produsul pentru restabilirea mediilor virtuale după un anumit accident vCenter Site Recovery Manager,   vCloud Director – soluţii, care ajută companiilor să creeze «cloud» private sigure cu cîţiva arendatori din contul unificării resurselor infrastructurii în centre virtuale de prelucrare a datelor, produsul vSphere Storage Appliance, care oferă întreprinderilor mici şi mijlocii posibilitatea de a crea un depozit comun pentru maşinile virtuale.

Prezenţa personală a specialiştilor «Symantec» şi«VMware» a oferit participanţilor la conferinţă posibilitatea de a discuta subiectele pe care îi interesau mai mult în domeniul virtualizării, securităţii, arhivării, backup.

 La finele conferinţei, echipa DAAC System Integrator SRLa pregătit pentru invitaţii săi o surpriză, organizînd cu ajutorul şefului someliei „Casa Vinului” degustarea categoriilor fascinante de vin din Moldova "Beaujolais Nouveau". Aceasta fiind în prezent este unul dintre cele mai moderne evenimente de un astfel de plan din Europa  .

Invitaţii au reuşit să se bucure şi să se convingă de splendoarea aromelor, gusturilor rafinate ale vinurilor: Chardonnay,Sauvignon, Traminer, Merlot şi Merlot+Cabernet.

Concursul pentru acordarea titlului de cel mai fin apreciator de vinuri a reprezentat un final minunat al serii “Ziua DVS”. Somelia "Сasa Vinului"a propus participanţilor la eveniment să aplice în practică experienţă obţinută şi să aprecieze tipul de vinuri oferite.

Vinuri turnate în pahare şi … s-a dovedit a nu fi atît de simplu. Dar iată şi primul răspuns corect. Cîştigătorul a fost desemnat. Norocosul a primit o diplomă cu caracter personal şi un certificat cadou: o vizită pentru două persoane la restaurantul «Vinoteca».

Pe asemenea note placute s-a finalizat conferinţa “Ziua DVS”.

Despre corporaţia «Symantec» - lider mondial în domeniul elaborării soluţiilor pentru asigurarea securităţii, stocării datelor şi gestionarea sistemelor, care ajută clienţii corporativi şi utilizatorii finali să garanteze protecţia şi managementul informaţiei. 

Despre comapania«VMware» -lider mondial în domeniul virtualizării şi could computing, oferă soluţii verificate, care sporesc eficienţa mediilor TI din contul simplificării acestora şi contribuie la realizarea unui model mai flexibil de prezentare a serviciilor. Vmwareajută companiile să implementeze modelul cloud, care va soluţiona sarcinile unice ale acestora. Abordarea Vmware accelerează tranziţia la cloud computing, asigură protecţia investiţiilor existente şi măreşte gradul de securitate şi control. Beneficiem de încrederea a mai mult de 300.000 clienţi şi25.000 de parteneri. Soluţiile VMware permit organizaţiilor de diferite dimensiuni reducerea cheltuielilor, creşterea adaptabilităţii businessului şi asigurarea libertăţii de a alege.