Noutăţi
25.11.2016

Compania DAAC System Integrator a obţinut certificatul internaţional TRACE, ce indică transparenţa, standarde înalte de business etica şi anti-corupţie

Compania DAAC System Integrator a fost certificată de organizaţia internaţională TRACE, care se specializează în servicii de audit de anticorupţie, evaluarea practicilor etice şi transparenţei bisnessului. Certificarea constă într-un audit complex care presupune evaluarea activităţii financiare a companiei: creşterea organică, nivelul de rentabilitate şi transparenţa proprietăţii; evaluare externă de către Clienţi, Bănci, Furnizori şi Auditori; şi instruirea personalului în domeniul constatării, raportării şi combaterii cazurilor de corupţie.

Ca rezultat al auditului, compania DAAC System Integrator a fost recunoscută o organizaţie certificată, care funcţionează în conformitate cu Codul Global de Business Conduită.
 
Certificatul este disponibil accesând  link-ul http://www.integrator.md/files/pdf/certificat_TRACE.pdf.
 
Notă: TRACE este o organizaţie internaţională, care monitorizează respectarea măsurilor anticorupţie şi stabileşte standarde înalte în domeniul transparenţei a businessului.