Noutăţi
20.06.2016

Bancomate BC “ProCredit Bank” S.A. cu funcţia Cash-In

DAAC System Integrator reprezintă una dintre primele companii din Republica Moldova, care a implementat proiectul Cash-IN. În strânsă cooperare cu DAAC System Integrator, ProCredit Bank a introdus în reţeaua sa bancomate Wincor Nixdorf cu funcţie de primire a banilor de către bancomat - Cash-IN în lei moldoveneşti.

ProCredit Bank continuă să-şi lărgească spectrul de servicii bancare oferite clienţilor săi. De această dată ProCredit Bank oferă clienţilor – persoane fizice, posibilitatea de a executa operaţiuni de depunere sau retragere prin intermediul bancomatelor nu doar în lei moldoveneşti, dar şi în valută străină (Dolari SUA şi Euro). În cazul completării sau retragerii de numerar într-o valută diferită de valuta contului, ATM – ul va efectua operaţiunea de convertire astfel încât completarea va avea loc în valuta contului, iar retragerea in valuta selectată de către client.

Tehnologia „Cash-IN”, implementată de ProCredit Bank în colaborare cu DAAC System Integrator, extinde spectrul de servicii în cadrul Zonei de Autodeservire 24/7, oferită de ProCredit Bank.  Inaugurarea Zonei de Autodeservire 24/7 a avut loc în 2015, iar ulterior au fost deschise 13 astfel de Zone: 7 în Chişinău şi 6 în regiuni.

Printre principalele avantaje ale utilizării operaţiunilor Cash-IN necesită să subliniem: creditarea numerarului în contul curent în regim ON-LINE; alimentarea contului în ATM cu bancnote cu nominal diferit (maximum 50 bancnote); operaţiuni în MDL, USD, EUR şi accesul la contul 24/7 prin orice bancomat al Băncii cu funcţia de primire a numerarului.

Mai mult decât atât, funcţia de numerar „Cash-IN” oferă posibilitatea de a instala la ATM o serie de servicii suplimentare, cum ar fi: completarea cardului, schimb valutar şi plata de diverse servicii.