Echipament de Oficiu

DAAC System Integrator propune soluţii integrate pentru crearea şi modernizarea sistemelor corporative computerizate, cu utilizarea echipamentelor producătorilor de top. Produsele oferite sunt caracterizate printr-o fiabilitate deosebită, susţinută de o deservire de standard înalt pe întreaga perioadă de exploatare. De asemenea, realizăm outsourcing complet la echipamentul de oficiu, permiţînd clientului să elimine costurile de întreţinere a unui specialist tehnic.

Soluţii

Calculatoare Încă de la începutul activităţii companiei, am pus accent pe soluţii ce oferă o siguranţă sporită clienţilor noştri. Drept urmare, am promovat utilizarea calculatoarelor de clasa business, care garantează o protecţie superioară a datelor şi o continuitate ridicată a funcţionării. În ultimul timp, de o popularitate înaltă se bucură laptop-urile cu docking station, care permit o utilizare mult mai comodă la locul de lucru, şi calculatoarele All-in-One. Portofoliul nostru se bazează pe produsele DELL, compania noastră avînd drepturi exclusive asupra liniei de business în Moldova.
Clienţi Subţiri Timpul staţiilor de lucru obişnuite în mediul corporativ se apropie de sfârşit, deoarece utilizarea lor deseori nu este îndreptăţită din punct de vedere economic, iar cheltuielile pentru deservire devin tot mai mari. În infrastructura IT modernă clienţii subţiri devin tot mai populari, avînd un ciclul de viaţă extins şi costuri de administrare minime.

DAAC System Integrator este distribuitorul exclusiv în Moldova al clienţilor subţiri DELL Wyse, lider mondial în domeniu. Utilizarea clienţilor subţiri DELL Wyse în arhitectura de terminale permite obţinerea unui şir de avantaje, printre care:
  • Simplitate şi rapiditate în implementare şi gestiune
  • Costuri mici de proprietate
  • Mobilitate
  • Scalabilitate
  • Toleranţă sporită la erori
  • Securitate informaţională sporită
  • Consum redus de energie.
Imprimante Rapide DAAC System Integrator oferă în exclusivitate pe piaţa Moldovei imprimante rapide de marca Printronix, care sunt considerate cea mai economă soluţie pe întreg termenul de exploatare. Produsele Printronix sunt create după tehnologia linear matricială, care reprezintă o serie de avantaje evidente faţă de imprimantele laser: viteza sporită de imprimare, economia energiei electrice, costul mai mic al consumabilelor, optimizarea utilizării hîrtiei, funcţionarea în condiţii industriale, flexibilitatea. Toate la un loc duc un cost total de exploatare în mediu de trei ori mai mic decît cel al soluţiilor alternative. Echipamentele se folosesc pentru imprimarea facturilor, conturilor de plată, documentelor pentru livrare şi transfer de marfă, etichetare ş.a., fiind de o utilitate maximă în sectorul industrial, logistic şi bancar, şi în alte cazuri unde imprimarea reprezintă o poziţie costisitoare sau un proces important.
Componente Pe lîngă cele menţionate, oferim tot spectrul de soluţii IT necesare oficiului clientului: dispozitive multifuncţionale, monitoare, staţii docking, sisteme de alimentare a staţiei de lucru, etc. Toate componentele sunt produse de brand şi pot fi deservite în centrul nostru tehnic.
  • Parteneri
  • Clienţi
Dell
Apple
Dell Wyse
Printronix
OKI
Moldtelecom
IREX
URS FSI
Moldova Agroindbank
Inspectoratului Fiscal Principalde Stat
Guvernul Republicii Moldova
Proiecte
Dotarea a 29 de institutii de invatamint general cu Clase multimedia
Echiparea a 350 de biblioteci publice cu tehnică de calcul