Cariera
Capitalul uman constituie cea mai valoroasă resursă a companiei noastre. De aceea, lucrăm în continuu pentru crearea celor mai favorabile condiţii întru autorealizarea şi ascensiunea profesională a fiecărui colaborator.
 
 

De ce DAAC System Integrator?

Programa de stagiere

Aplicare online:

DAAC System Integrator este o echipă numeroasă de profesionişti, în care rolul fiecărui angajat este important. La moment suntem compania #1 în sfera tehnologiilor informaţionale care activează pe piaţa Republicii Moldova. Echipa noastră întruneşte mai mult de 160 de colaboratori, care posedă un grad înalt de cunoştinţe şi experienţă, astfel asigurînd succesul proiectelor în care activăm. 

Fiind membru al echipei noastre vei avea posibilitatea de a-ţi dezvolta şi valorifica potenţialul într-o companie, în care fiecare se poate face auzit. Dezvoltă abilităţile tale împreună cu alţi colegi, care descoperă oportunităţi şi iau iniţiativă. În compania noastră vei activa într-o atmosferă bazată pe onestitate şi colaborare.

Scopul nostru este să privim într-un viitor mai bun, nu doar într-un trecut plin de succes. De aceea noi deschidem uşile în faţa tinerilor specialişti, care doresc să-şi construiască cariera. La noi vei avea libertatea de a face schimb de idei şi de a vedea cum activităţile tale se transformă în rezultate vizibile. Împreună cu noi devii făuritorul propriei cariere de succes.
Un profesionist IT este o persoană deschisă şi sociabilă, şi nu doar un colaborator responsabil de îndeplinirea sarcinilor propuse. O persoană creativă, care se află mereu în căutare de lucruri noi, obligat să se autoinstruiască în continuu. Pentru a deveni un veritabil profesionist e nevoie de a lucra într-o echipă de profesionişti.

Compania DAAC System Integrator Vă propune să începeţi cariera în echipa noastră. Selectarea candidaţilor pentru angajare de către organizaţii nu se realizează doar în baza diplomei. De regulă, criteriul principal al preselecţiei îl reprezintă experienţa, deoarece studiile fără aplicarea lor în practică sunt aproape lipsite de sens. Dar cum să acumulaţi experienţă fiind la începutul carierei dumneavoastră? Cum, ieşind de pe uşile Alma Mater, să aveţi nu numai o diplomă, care certifică absolvirea unei instituţii superioare de învăţământ, dar şi 2-3 ani de experienţă de specialitate? Răspunsul e unul. Nu amânaţi. Începeţi de la început.

Compania noastră organizează stagii de practică pentru începători în bază de programe individuale. Fiecare stagiar are un mentor, care alcătuieşte programa de stagiu şi supraveghează executarea lui. De regulă, candidaţii de succes sunt angajaţi în compania noastră încă înainte de absolvirea insituţiei de învăţământ superior. Vă aşteptăm în echipa noastră prietenoasă şi vă dorim succes!
Angajare
Stagiu
Funcţii vacante
  • Harta deplasărilor
  • Cursuri. Seminare. Evenimente