Alexandru Savinov, Şef Secţia Vînzări Încă de mic copil mă fascinau tehnologiile informaţionale. Prima cunoştinţă cu calculatoarele a avut loc cu deja vechiul pentru acele timpuri model Compaq Deskpro 8086. Jocuri simple sau ajutor tatălui la redactarea textului. Acea informaţie, pe care o primeam la liceu la lecţiile de informatică nu-mi era îndeajuns şi de aceea timp îndelungat am luat cursuri suplimentare de programare. La 14 ani, împreună cu un prieten, am creat propria reţea locală cu vânzare de acces la internet. Deşi, alţi concurenţi în afară de Dial-up în acea zonă nu aveam, am înţeles foarte bine cât de dificil e să convingi clientul, chiar dacă ai un produs bun.

După absolvirea liceului în anul 2006, m-am înscris la studii fără frecvenţă la facultatea Tehnologii Informaţionale la Universitatea Tehnică din Moldova şi, paralel, la stagiu în compania DAAC Sistem (denumirea companiei pe acel timp), în calitate de inginer de sistem. Deja după două luni, am observat că acele cunoştinţe practice pe care le primesc la serviciu sunt mai preţioase decât teoria. Compania desfăşura regulat instruire şi certificare. După un an mi s-a oferit postul de manager de achiziţii, dar imediat am început să mă ocup şi de vânzări mici. Iniţiativa a fost observată, şi după un an am devenit manager de vânzări.

Unul dintre principalele avantaje ale acestui serviciu consider a fi varietatea de proiecte: reţeaua de transmitere a datelor, platforma de servere, soluţiile software. Din 2012 accentul de bază îl pun pe direcţia tehnologiilor bancare. Nu a fost uşor de înţeles cum funcţionează totul, dar datorită suportului colegilor, al partenerilor şi cursurilor, am înţeles totul şi mi-a plăcut. Proiectele de amploare mi-au permis să obţin postul de Senior Manager în Vânzări în decembrie 2012. În septembrie 2013 am devenit Şeful Secţiei Vînzări.
Funcţii vacante
  • Harta deplasărilor
  • Cursuri. Seminare. Evenimente