News
19.09.2019

Securitatea IT împreună cu Symantec: Confidence in a connected world

Securitatea IT împreună cu Symantec: Confidence in a connected world
Cea de-a treia conferinţă de securitatea IT Symantec "Confidence in a connected world" a avut loc pe 19/09/19. Peste 40 de participanţi şi vorbitori de la Symantec, DAAC System Integrator şi Oberig-IT au împărtăşit cele mai relevante instrumente de protecţie a afacerilor şi cazuri de succes împotriva prevenirii ameninţărilor.
Astăzi, tema securităţii cibernetice este acută pentru afaceri, sectorul financiar, agenţiile guvernamentale, precum şi pentru fiecare utilizator de internet. Aproape în fiecare zi, suntem expuşi la diverse atacurile cibernetice, de la scurgeri de informaţii confidenţiale la hacking şi distrugerea datelor critice. Prin urmare, cunoaşterea tuturor tipurilor de modalităţi de protejare şi securitate a datelor este un instrument cheie al unui specialist în securitatea informaţiilor.
„În calitate de integrator de sistem, înţelegem că atunci când alegem o soluţie pentru asigurarea securităţii informaţiilor, trebuie să ţinem cont de multe caracteristici ale infrastructurii IT, precum şi de specificul activităţii. Astfel de evenimente permit participanţilor să discute problemele actuale şi să vadă imaginea completă, să tragă concluziile necesare şi să aplice cunoştinţele dobândite în activitatea lor”, a constatat Alexander Savinov, Director de vânzări, DAAC System Integrator.